Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Брутална арогантност

...
Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Брутална арогантност
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов отново си партнира с Първанов, с Румен Пе...

Илиян Василев, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Брутална надменност - претендентът за факултет Държавна сигурност в школата в Симеоново, невлязъл само поради слаб триумф, синът на тежката Българска комунистическа партия номенклатура Бойко Борисов, най-големият политически олигарх на прехода, откраднал милиарди, планът на Държавна сигурност /на Любен Гоцев и военачалник Чернев/, громи на тематика Държавна сигурност човек, който е нападнат от всички метастази на Държавна сигурност.

Епично, нали?

Ситуацията мощно прилича началото на 2016 година и визитата на шефа от съветското разузнаване военачалник Решетников. Тогава на среща на четири очи, която Борисов държи в загадка и до през днешния ден, той поема ангажимент да избере Румен Радев и да ликвидира наличието в Парламента на представители на прозападната десница, като ръководи с патриоти с цел да прокара Турски поток.

Борисов в никакъв случай не е могъл да губи с достолепие и е свръхотмистътилен. Историите за това по какъв начин губи разум, като губи, са пословични - спомнете си тенис срещата му с Борис Бекер.

И този път не споделя нищо ново. Предупредих, че за него няма по-голяма неволя от това да го изместят от позицията на първа политическа мощ в дясно /това за пред Европа/ и като пръв " демократ " на републиката. Мисията, която му разпореди Държавна сигурност и партийната номенклатура, бе да убие Съюз на демократичните сили и дясното у нас, което при държавното управление на ОДС потегли да излиза отвън контрола на Държавна сигурност и Кремъл, по тази причина по повеля на генералите от Държавна сигурност той сътвори ГЕРБ. И защото вижда, че загуба в София го лишава от легитимност, минава в нервност, още повече, че неговите приятели по задкулисие се тресат от вероятността след София, ръководена от Терзиев, в България да настане същинска национална смяна.

Борисов още веднъж си партнира с Георги Първанов, с Румен Петков - индивидът на съветското външно разузнаване и Малинов - индивидът на Лавров.

Ваня Григорова е новият низък съветски план - новата Румен Радев от 2016 година - следващия артикул на концепцията " Решетников - Бабаков " - миловидни лица с доста пиар. Много неща зная за Борисов, и доста съм му спестявал, само че не имах вяра, че загубата му в София ще го лиши от разум и примитивната му завист ще надделее.

Ваня има всички белези на нов план - приятна осанка, все по-обрани изяви, сдържан шовинизъм, сдържан ляв речник - до момента в който минат изборите и излъже гласоподавателите. Отново Българска социалистическа партия стои зад нея и активизира електорат. Защо е съветски план - вижте кой я финансира - Георги Гергов и Кирил Добрев - това е знак на понятието мафия и задкулисие. Обясних по какъв начин са задействали системата със заложните къщи, бързите заеми /зависимости на избиратели/ и футболните почитатели. Кои са и менторите - Георги Първанов, Румен Радев, Станишев и Корнелия Нинова. Моника Станишева и е ковчежник, а русофила Малинов връзка с Москва.

 

Ще видите - до петък тя деликатно ще заобикаля всяка дума, която може да издаде същността и на прокремълски сътрудник.

За това предизвестих - за Борисов е въпрос на живот и гибел да не позволен победа на Васил Терзиев.

Силно се колебая, че ще позволен машинно гласоподаване в неделя. Видяхте по какъв начин работи схемата с фалшифицираните протоколи и по какъв начин преднината от екзит половете беше изядена от действителните протоколи.

Докато ППДБ и всички демократи не схванат, че България е обект на най-сериозната хибридна офанзива от Кремъл от времето на преход и не активизират всяка допустима поддръжка - заплахата да откраднат изборите в София и да ни лишат от кмет е голяма. След това и протести да вършим - няма да има резултат, тъй като те държат Министерство на вътрешните работи, съд, прокуратура, жандармерия.

Веднъж ни излъгаха с Румен Радев, повторно не би трябвало да позволяваме.

Ако допуснем да ни излъжат с Ваня Григорова- завършек на Шенген, на еврозона /тя е безжалостен противник/ и назад в безвремието на тройната коалиция.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР